GPS nyomkövető: biztonság napi 30 forintért!

A műszaki ismeretek napjainkban már egyre kevésbé szükségesek ahhoz, hogy élvezhessük a technológia legújabb vívmányait. A gyártók versengnek kegyeinkért, hogy minél jobb, és minél inkább felhasználóbarát elektronikai eszközökkel álljanak elő. Nincs ez máshogy a GPS nyomkövetők világában sem. A szoros mezőnyből is kiemelkedik a végtelenül egyszerűen, bármiféle különösebb műszaki ismeret és beszerelés nélkül is azonnal használatba vehető TKSTAR TK905 mágneses GPS nyomkövető.

A műholdas nyomkövetés világában a lítiumionos akkumulátorok alkalmazása egyfajta paradigmaváltást eredményezett. Korábban elképzelhetetlen volt gépjárművünk GPS technológián alapuló nyomkövetése autóvillamossági beszerelés nélkül, ma már ez gond nélkül megoldható.
A TKSTAR TK905 nyomkövetővel például, amely 5000 mAh (3,7 V) töltéstároló-képességű Li-ion akkumulátorával az élen jár, és egészen elképesztő, 90 napos készenléti idővel büszkélkedhet. Azaz a mobiltelefonokkal ellentétben nem kell folyton töltőre tenni.

A készüléket erős, mágnesen talpával rögzíthetjük a gépjármű külső vagy belső felületére. Praktikus például az alvázra tenni, de akár a kesztyűtartóban vagy a csomagtartóban is elhelyezhetjük. Nem kell véglegesen döntenünk a helyéről, bármikor szabadon áttehetjük máshova – akár egyik autóból a másikba is.
A TK905-t megbízható működése miatt is egyre többen választják. A beépített GPS vevővel 5 méteres pontossággal gond nélkül, bármikor meghatározza a hordozó tárgy helyzetét. Minderre akár 10 másodperces mérési sűrűséggel is képes, így az eszközt hordozó járműnek az aktuális sebessége is mérhetővé válik. A sebességkorlát átlépéséről is értesítést kérhetünk a nyomkövetőnktől. A beépített mikrofon pedig képes a környező hangok, zajok lehallgatására. A masszív műanyag burkolatú, strapabíró kialakításnak (IP65) köszönhetően jól bírja a strapát, és attól sem lesz baja, ha véletlenül leejtenéd.

Kiemelkedő tudása ellenére a TKSTAR TK905 mégis nagyon kedvező áron beszerelhető: mindössze 17 500 forint (ez az összeg már az áfát is tartalmazza). És nem is szükséges távoli országból, bizonytalan kimenetellel, heteket várva nyomkövetőt rendelni a készülék hazai forgalmazójának köszönhetően. A Flexcom Kommunikációs Kft. 1 év magyar garanciát is nyújt a termékhez. A beüzemelési és használati útmutatót magyar nyelven is megkapjuk, így rendkívül egyszerűen vehetjük használatba az eszközt.

A nyomkövetőhöz kapcsolódó magyar szoftverszolgáltatást is megrendelhetjük. Ez lehetővé teszi, hogy asztali számítógéppel vagy androidos mobileszközzel vezérelhessük a készüléket. A szoftver nyújtotta bővített szolgáltatások miatt is érdemes igénybe vennünk ezt az opciót: a térképes megjelenítésnek hála akár az irodánkból (vagy éppen otthonról) kísérhetjük figyelemmel a gépjárművek útját. Lopási kísérlet esetén pedig azonnal internetes nyomkeresést kezdeményezhetünk akár okostelefonunkról is.
 

A szoftver használata csupán 30-35 forint naponta. A kiemelkedő minőségű, megbízható internetes nyomkövetés ma már mindenki számára elérhető.
A TK905 megrendelhető az alábbi weblapon, ahol SIM kártyát is kérhetünk hozzá, így beüzemelve, használatra készen kapjuk kézhez a készüléket. A gyors kiszállítási idő révén akár már másnap meg is érkezik a megrendelt nyomkövető.